Tres dies de dol a Formentera per les víctimes de Mallorca

El Consell de Formentera dedicarà un record a les víctimes i afectats de Mallorca en els actes programats durant aquest del cap de setmana

669
Formentera decreta tres dies de dol oficial per les inundacions de Mallorca Foto CIF
Publicidad

El Consell de Formentera ha informat en una nota de premsa que ha establert tres dies de dol oficial en solidaritat amb les víctimes i afectats pels efectes de les tempestes patides el passat dimarts a Sant Llorenç des Cardassar i diverses localitats de l’est de Mallorca.

D’aquesta manera, segons expliquen des del Consell, els actes oficials organitzats per la institució municipal d’aquest cap de setmana s’encetaran amb un record a les víctimes i afectats de Mallorca i es farà abans de cada acte un minut de silenci.

De moment el nombre de víctimes ocasionades per les inundacions patides a Sant Llorenç ja puja fins a 12. Els esforços se centren actualment a intentar trobar a un al·lot de 5 anys que encara continua desaparegut.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com
Publicidad