La Mola celebra el seu dia gran

Missa solemne, processó i ball pagès han estat algunes de les activitats festives celebrades aquest matí a la Mola

1194
Publicidad

Els veïns del Pilar de la Mola han celebrat aquest matí les seves festes patronals. Després d’una sessió de Pilates al Mollet d’es Caló, dins el programa Formentera Zen, i dels actes esportius, la Minimarató infantil i la vint-i-dosena edició de la pujada a la Mola, han tingut lloc els actes religiosos. A les 11 del matí s’ha celebrat a l’Església de la Mola la missa solemne, una missa cantada que ha comptat amb la participació del Cor de Sant Francesc.
Després de la celebració de la missa s’ha portat a terme la processó pels carrers del poble que ha estat seguida per nombrosos veïns de la localitat.

Processó Festes del Pilar

Un cop acabada la processó s’ha portat a terme la ja tradicional ballada pagesa a la plaça de l’Església, una ballada que ha anat a càrrec de les colles de ball de Formentera, Es Pastorells i Es Xacoters.

Ballada pagesa amb motiu de les Festes del Pilar

Durant aquesta tarda les activitats festives continuaran amb un espectacle de màgia amb els macs Dantés i Dantés Junior a partir de les 17.30 hores i amb una nova sessió de Pilates, a partir de les 18 hores al mollet d’es Caló.

Publicidad

Ja a partir de les 20 hores començaran els concerts musicals. En concret a les 20 hores hi haurà un concert de Leon Manso a la casa del Poble de la Mola, una activitat englobada dins el programa «El 7 a les 6». Ja finalment a partir de les 22.30 els actes musicals conclouran amb un concert sorpresa organitzat per Son Estrella Galicia Posidonia.

Formentera celebra les Festes del Pilar

Publicidad