Primera victòria del Formentera al seu propi camp

El Formentera ha guanyat aquest matí per 2-0 davant l'Alcúdia al Camp Municipal de Sant Francesc. Víctor Ruiz i Manu Torres han aconseguit els tres punts del conjunt local

603
Partit SD Formenterra-Alcúdia
Publicidad

El Formentera ha trencat aquest matí la seva mala ratxa d’aquesta temporada després de vèncer al seu contrincant, l’Alcúdia, per dos gols a zero. Amb aquesta victòria el conjunt local aconsegueix regalar un petit trofeu a l’afició local que havia vist fins ara a un Formentera que no havia estat capaç de desplegar tot el seu potencial. En aquesta quarta jornada els homes d’Iván Gómez han aconseguit doblegar a un equip, l’Alcúdia, que havia sumat fins ara els 9 punts d’aquest començament de lliga.

Una de les primeres ocasions clares de gol ha estat protagonitzada per Maikel durant la primera meitat de l’encontre. El capità del Formentera ha xutat la pilota amb força cap a la porteria contrària però l’intent ha estat avortat per Sergio Sanz que ha aconseguit aturar el baló. Després d’aquesta perillosa jugada els dos equips han anat al descans amb un empat a zero.

Ja durant la segona part, el Formentera ha sortit al camp amb les idees molt clares. Així i tot, la primera ocasió clara de gol ha estat per l’Alcúdia en el minut 53 de partit però la bona actuació dels jugadors locals Pepelu i Juan Cifre han frustrat aquests intents.

Publicidad

El primer gol de l’encontre i, de fet, el primer de la lliga ha tingut com a protagonista a Víctor Ruiz que en el minut 62 ha aconseguit clavar la pilota a la porteria contrària. Aquest primer gol del Formentera ha posat nerviós a un Alcúdia que poc després, en el minut 84 i després d’una targeta vermella, ha vist també com havia d’encarar el partit amb un jugador menys. Finalment en el temps afegit Manu Torres, en el minut 93, ha sentenciat l’encontre amb el 2-0 definitiu.

Partit disputat entre la SD Formentera i l’Alcúdia

En la propera jornada el Formentera tindrà una nova possibilitat de sumar punts en aquest cas en un partit que disputarà contra el Mallorca B.

Publicidad