Es Caló celebra les seves festes patronals

Processó, missa i ball pagès varen ser els actes que es portaren a terme ahir al poble d'es Caló per celebrar les Festes de Sant Agustí

1072
Es Caló celebra les festes de Sant Agustí
Publicidad

El poble d’es Caló va celebrar ahir les seves festes patronals, les festes de Sant Agustí, amb un programa festiu que va incloure una petita processó fins al mollet d’es Caló, una missa sonada i una ballada pagesa que aquest any també s’ha tornat a fer al mateix moll de pescadors.

Processó al moll d’es Caló

Després dels actes religiosos i folklòrics es va oferir a tots els assistents un convit de bunyols i herbes dolces.

Missa amb motiu de les festes de sant Agustí

La Comissió de Festes d’aquesta localitat ha decidit enguany prescindir de diverses activitats que s’havien fet els altres anys com les nits de concerts o la Formentera Flower d’es Caló i s’ha centrat en un programa més íntim i minimalista que torna als orígens d’aquesta celebració.

Publicidad
Missa amb motiu de les Festes de Sant Agustí
Ballada pagesa al mollet d’es Caló

 

Publicidad