Nova onada de robatoris a Formentera

Els lladres van entrar a robar durant el dia d'ahir a almenys 8 habitatges aïllats de Formentera, en la majoria dels casos es tracta de cases llogades a turistes

3388
Agents de la Guàrdia Civil a Formentera
Publicidad

La Guàrdia Civil de Formentera està investigant una nova onada de robatoris que s’estan produint aquesta setmana a habitatges aïllats de Formentera. En concret, durant el dia d’ahir es van produir almenys 8 robatoris amb força a diferents habitatges de l’illa, tot i que la Guàrdia Civil de Formentera segueix acumulant denúncies i aquesta xifra podria incrementar. En tots els casos els lladres accedeixen als habitatges forçant les portes d’entrada o les finestres.

Es tracta en la majoria dels casos d’actes delictius que s’han produït a habitatges turístics o a estances turístiques de l’illa. Els lladres aprofiten que els ocupants de les cases vacacionals surten per anar a la platja per cometre els actes delictius, uns actes que s’escometen, per tant, a plena llum del dia. De moment, i segons les denúncies presentades, els robatoris s’han produït a zones diverses de l’illa com La Mola, Punta Prima o Es Cap de Barbaria.

Els lladres busquen diners, joies i objectes de valor

En la majoria dels casos els autors del robatori actuen primer a habitatges allunyats de poblacions urbanes i que no comptem amb sistemes de vigilància. Segons fons policials, els lladres busquen diners amb efectiu i objectes de valor com robes o articles de marca, rellotges i joies. Curiosament, d’entre els objectes robats també destaquen medicaments.

Publicidad

Segons fonts policials, encara no s’han produït detencions relacionades amb aquests robatoris tot i que es sospita que els actes delictius no estan comesos per professionals sinó que estan sent comesos per persones joves i amb poca experiència.

Publicidad