Torna el cicle de música a les places

El cicle de Música a les Places oferirà una nodrida oferta de grups i gèneres a Sant Francesc, Sant Ferran, es Pujols i enguany, com a novetat, també a la Savina amb els Dilluns al Port, música en viu al Passeig de la Marina des de principis de juny fins mitjans de setembre

698
Cicle de música a les places Foto: CIF
Publicidad

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura i Festes, ha presentat mitjançant una nota de premsa la nova edició del programa Música a les Places 2018. Es tracta d’una activitat dirigida tant a turistes com a residents que s’estén al llarg de la temporada i que té per objectiu promoure la cultura i fomentar els espais públics com a zones d’integració social.

Segons ha explicat la consellera de Cultura, Susana Labrador, «aquest cicle de concerts a l’aire lliure és una activitat consolidada que compta amb molta acceptació per part de la ciutadania».

Música a Sant Francesc, Sant Ferran, Es Pujols i La Savina

Publicidad

Des del proper dilluns fins a finals de setembre, el cicle de Música a les Places oferirà una nodrida oferta de grups i gèneres a Sant Francesc, Sant Ferran, es Pujols i enguany, com a novetat, també a la Savina amb els Dilluns al Port, música en viu al Passeig de la Marina des de principis de juny fins mitjans de setembre a partir de les 22 h.

Així mateix, la plaça d’Europa des Pujols programa la World Music, amb l’actuació en directe del grup «Antena Libre» cada dijous des de mitjans de juny al 20 de setembre, a partir de les 23 hores durant el mesos de juliol i agost i a les 22 hores durant els mesos de juny i setembre. A la mateixa plaça, i des del 12 de juny fins a finals de juliol cada dimarts a partir de les 22 hores hi haurà concerts de Latin fussión, de la mà del grup «La 22».

D’altra banda, la plaça de Sant Ferran també acollirà Música en viu cada divendres a partir de les 22 hores des de finals de juny fins el 28 de setembre i a la plaça de Sant Francesc cada dissabte, també a partir de les 22 hores, hi haurà vetllada jazzística de la mà dels «Jazz&co», la banda de jazz més entranyable de Formentera.

Col·laboracions

Aquesta iniciativa musical compta des dels seus inicis amb la col·laboració de l’associació Jazz & Co i Antena Libre. La finalitat és conservar i fomentar la música en tots els seus vessants i donar cabuda a la creació musical a través d’actuacions en directe. A més, aquesta edició torna a comptar amb la col·laboració d’Estrella Galicia, amb qui s’ha renovat el conveni per tal de donar suport a aquesta activitat musical.

 

Publicidad