Els alumnes del Conservatori organitzen un concert de música clàssica a l’església de Sant Francesc

El Concert està programat per demà divendres a les 20.30 hores a l'església de Sant Francesc i els alumnes del Conservatori Professional de Música i Dansa d'Eivissa i Formentera interpretaran peces d'autors clàssics com Franz Shubert, Albéniz o Chopin

647
Alumnes de música clàssica surten al carrer per interpretar diferents temes Imatge d'arxiu
Publicidad

L’església de Sant Francesc acollirà demà divendres, 23 de febrer, un concert dels alumnes de grau mitjà del Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera. El concert està programat per les 20.30 hores i l’entrada serà gratuïta.

El concert programat contempla diferents peces clàssiques que seran interpretades pels alumnes al piano i a la guitarra. Mar Moreno i Ana Ribes, Lluís Moreno, Josep Marí, Agnès Yern, Maria Diana i Helena, Alex Verdera o Miquel Tur seran alguns dels alumnes que sortiran a l’escenari per interpretar peces d’autors clàssics com Franz Shubert, Albéniz o Chopin.

Un concert organitzat pels alumnes

Publicidad

Segons explica un dels alumnes del Conservatori que participarà en el concert, Miquel Tur, la programació i la mateixa organització del concert ha anat a càrrec dels mateixos alumnes. «Aquest concert és una feina, com si fos un treball, que ens han manat els professors. És a dir, tot el del concert ho hem organitzat nosaltres, els alumnes, amb escassa ajuda dels professors», ha explicat Miquel Tur.

Programa del concert que oferiran els alumnes del Conservatori Professional de Música i Dansa de Formentera

 

Publicidad