Curs d’atenció geriàtrica a Formentera

Un total de 8 alumnes participaran d'aquest curs remunerat que es farà entre el Centre de Dia i el SAD, el Servei d'Ajuda a Domicili

1042
Taller ocupacional de geriatria Foto: Consell Insular
Publicidad
Compartir

El Centre de Dia de Sant Francesc acollirà, a partir del proper dijous dia 15 de febrer, un nou curs d’atenció sociosanitària per a persones dependents en institucions socials, el curs Tramuntana VII, segons ha informat avui el Consell de Formentera en una nota de premsa.

El curs Tramuntana VII té una durada de nou mesos i es realitzarà entre febrer i novembre. Es tracta d’un curs que prepara als alumnes per atendre a persones dependents en l’àmbit sociosanitari a la institució on es desenvolupi la seva actuació, aplicant les estratègies dissenyades per l’equip interdisciplinari competent i els procediments per mantenir i millorar la seva autonomia personal i les seves relacions amb l’entorn.

La formació constarà de 385 hores de classes teòriques i 875 hores de pràctiques remunerades, de manera que es faran 2 hores de classe per jornada i 5 hores i mitja de feina efectiva diària, be al Centre de Dia o be al SAD, servei d’ajuda a domicili amb la supervisió d’una docent-directora del curs.

Publicidad
Curs de geriatria Foto: Consell Insular

Cada alumne percebrà un sou de 1.021,01€ al mes, a més de la cotització a la seguretat social. En acabar el curs, podran desenvolupar els seus coneixements en el camp de la atenció de minusvàlids físics, psíquics i sensorials, així com en la cura de persones dependents en institucions.

El pressupost total del projecte, subvencionat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears, és de 130.219,33€.

Publicidad