Primer punt de Segona B en 2018

La SD Formentera suma el seu primer punt de la segona volta de lliga amb un empat sense gols contra el CD Alcoyano. Un punt d'or que dóna una injecció de moral a una plantilla afectada psicològicament pels canvis produïts en el mes de gener

920
Publicidad

Primer punt de 2018 per a la SD Formentera amb l’empat aconseguit a l’Estadi El Collao davant el CD Alcoyano. Un partit que es presentava complicat contra un dels que havia de ser rival directe de la categoria, però que enguany està fent una gran campanya i ara mateix ocupa la setena posició.

El nou Formentera dirigit per Juan Arsenal ha arribat a Alcoi amb la moral més reforçada després dels canvis que es varen produir en l’equip durant el mercat d’hivern. Amb més temps per preparar el partit i els jugadors més motivats, el Formentera s’ha plantat sobre la gespa amb una actitud competitiva que els ha permès treure petroli d’Alcoi.

Publicidad

El partit ha començat amb molt bon ritme per part dels equips que han marcat la seva personalitat des del primer moment. Els primers 45 minuts han estat marcats per la igualtat dels dos conjunts, amb gran pressió al centre del camp i poques ocasions de gol. De fet, l’oportunitat més clara per fer pujar el marcador en la primera part ha set per l’equip local en el minut 34, amb un remat de Tomás Ruso que ha sortit desviat per sobre la porteria de Marcos Contreras.

En els darrers 15 minuts de primer temps, ha set l’Alcoià el que ha cercat amb més intensitat la porteria rival, però s’ha trobat amb una defensa ben posicionada.

En la segona part, el CD Alcoyano ha seguit exercint el seu domini de joc, però les ànsies de marcar els han fet perdre centres senzills i tenir moltes imprecisions en la darrera jugada.

El Formentera també ha pecat d’errades en alguns moments del segon temps, però, afortunadament no han tingut més conseqüències pel combinat roig i negre.

Els dos entrenadors; J.E.R. Galiana i Juan Arsenal han realitzat canvis en les seves files per donar aire fresc i més intensitat al joc en els darrers 30 minuts.

Les ocasions més clares del Formentera per marcar han arribat de les botes de Gabri, al minut 62, amb un xut que ha sortit desviat per sobre la porteria local. L’altra ocasió ha set en una jugada entravessada dins l’àrea de l’Alcoià que ha finalitzat amb un xut del Formentera que ha sortit fregant el pal dret de Miguel Bañuz.

Els darrers 10 minuts de partit han set un assetjament constant del CD Alcoyano que no ha parat de llençar pilotes dins l’àrea de Marcos, però sense més conseqüències definitives.

Amb el resultat final de 0-0 el Formentera suma un punt d’or que li permet encaminar la lluita per la permanència a Segona B. Amb aquest punt la SD Formentera se situa en zona de descens directe, encara que té un partit menys. Aquest partit és el corresponent a la jornada 23 contra l’Ontinyent CF i que es disputarà el pròxim dimecres, 14 de febrer, a les 19.00 h. a l’Estadi Municipal El Clariano. Només amb un empat el Formentera pujaria una posició i quedaria en zona de playout. En cas de guanyar a Ontinyent el Formentera sortiria de la zona de descens i se situaria en 15a posició a 2 punts de distància.

El CD Alcoyano, també es veu reforçat amb aquest empat que li permet pujar una posició en la taula i situar-se en 7è lloc a només 3 punts del playoff d’ascens

Publicidad