Un punt d’or per afrontar la setmana històrica

La SD Formentera treu un punt molt valuós del Municipal de Formentera davant un fort Hèrcules CF. L'empat a 1 gol aconseguit contra l'equip alacantí dóna confiança al conjunt de Tito García Sanjuán per afrontar el calendari que ve per davant

692
Publicidad

La SD Formentera ha tret petroli en aquesta desena jornada davant un rival que ha posat les coses molt difícils des del primer moment; l’Hèrcules d’Alacant CF. L’empat a 1 dóna un plus de motivació a la plantilla de Tito García Sanjuán que li espera per davant una setmana històrica amb el partit de Copa del Rei de dimecres 25 d’octubre contra l’Athletic Club i el partit de dissabte 28 contra el RCD Mallorca.

El conjunt valencià arribava a Formentera amb l’estrena d’un nou entrenador, Claudio Barragán. El nou tècnic tenia al davant el repte de treure un bon resultat del Municipal de Formentera per començar amb bon peu la nova etapa al capdavant de l’equip blanc i blau, qui no ha tingut l’inici de temporada esperat amb una plantilla confeccionada per pujar de categoria.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Amb aquest context l’equip alacantí ha desembarcat a Formentera, on s’ha trobat al davant un equip fort que ha mostrat la seva valentia enfront d’un rival amb passat de primera divisió. A pesar que l’equip de Tito García Sanjuán encara no ha aconseguit oferir una victòria en lliga al seu feu, sempre s’ha mantingut fort al seu camp. Avui no ha set excepció i ha sabut aturar l’envestida constant de l’equip visitant que ho ha intentat una i una altra vegada.

El premi pel conjunt de Barragán ha arribat al minut 16 amb un gol de Pedrag que ha fet el 0 a 1. El migcampista alacantí finalitza una contra a la perfecció després de rematar un centre d’esperó de Carlos.

Un gol que ha deixat gelat el Municipal de Formentera on 800 espectadors havien ocupat pràcticament tota la graderia del costat de ponent.

Els locals no s’han fet enrere i han trobat l’empat poc després. Al minut 25, Dailos fa una treta de falta des de la banda esquerra i Juan Antonio molt atent pentina l’esfèric al fons de la xarxa fent pujar l’1 a 1 al marcador.

Al final de la primera part l’Hèrcules podria haver fet pujar el marcador però s’ha trobat en dues ocasions amb un providencial Marcos Contreras i una tercera ocasió que la pilota ha pigat al travesser.

En la represa, el partit ha començat igual que havia finalitzat el primer temps; dins l’àrea del Formentera i obligant a lluir-se a Marcos. A pesar d’aquest ensurt inicial, el ritme ha baixat d’intensitat i els dos equips han mantingut un joc rocós al centre del camp. Encara que també han cercat de sorprendre per les bandes, no ha set suficient per arribar amb claredat a porteria contraria.

Tant Tito García Sanjuán com Claudio Barragán han realitzat canvis als seus conjunts en el segon temps, per donar entrada a jugadors que aportin més fluïdesa al joc.
Les ocasions més clares de la segona part han tornat a ser per l’Hèrcules mitjançant diversos jugadors que han set un perill constant com Carlos, Oscar i Pedrag.

Una vegada més San Marcos ha hagut d’aparèixer amb una aturada magistral al minut 87 que podria haver significat el gol de la victòria pels alacantins. Finalment, el marcador no s’ha mogut i els dos equips han signat l’empat a 1.

Amb aquest resultat la SD Formentera baixa dos llocs en la classificació i se sitúa  a la part baixa de la taula en zona de play off de descens on ocupa la 16a posició amb 10 punts. Per la seva banda l’Hèrcules CF també baixa fins al 9è classificat amb 13 punts.

Sense cap dubte un empat amb dues visions molt diferents on els alacantins queden decebuts i els formenterers motivats per seguir sumant punts contra grans equips que venen per davant al calendari.

Fitxa Tècnica:

SD Formentera: Marcos, Fobi, Dailos, Bonilla, Samuel, Liñán (Javi Rosa 82′), Omar (Maikel 92′), Nando (Gabri 66′), Juan Antonio, Garmendia i Riera. Suplents: Maikel, Chechu, Javi Rosa, Gabri i Quico. Entrenador: Tito García Sanjuán.

Hèrcules d’Alacant CF: Falcón, Juanjo, Peña, Mikel, Samuel, Checa, Pedrag (Salinas 79′), Navarrete (Pepelu 66′), Carlos, Óscar i Conor (Chechu 73′). Suplents: Pepelu, Iván, Adrià, Miñano, Salinas, Chechu i Tari. Entrenador: Claudio Barragán.

Gols: 0-1 Pedrag 16’| 1-1 Juan Antonio 25′.

Àrbitre: Víctor García Verdura.

Assitents: José Unai García Urbaneja i Bernal Pedrol Vozmediano.

Incidències: Uns 800 espectadors han assistit al partiti corresponent a la jornada 10 de Segona B. Els aficonats han pogut ocupar les noves graderies que s’han muntat al Camp Municipal d’Esports de Formentera amb motiu del partit de la Copa del Rei contra l’Athletic Club. Partit disputat sense incidències importants.

(les imatges del partit)

http://formenteraavui.com/2017/10/22/galeria-fotografica-sd-formentera-1-1-hercules-alicante-cf/

 

Publicidad