El Formentera guanya al Tarazona en els penals

El Formentera es classifica per la tercera ronda de Copa del Rei gràcies a la victòria contra el SD Tarazona, de la Tercera divisió aragonesa. El partit va finalitzar amb empat a 1 gol i es va haver de decidir tot en la tanda de penals. Una vegada més, Marcos Contreras va tornar a ser l'heroi a l'aturar el darrer llançament del Tarazona

2687
Publicidad
Compartir

El Formentera segueix endavant en la Copa del Rei després de guanyar al Tarazona en un partit que es va decidir en la tanda de penals.

Els formenterers varen començar el partit portant la iniciativa del joc i en els primers 45 minuts podrien haver-lo sentenciat. Els aragonesos, però, varen començar a desplegar el seu joc sobre la gespa i varen posar les coses molt difícils als de Tito García Sanjuán.

El gol no va arribar fins al final del partit, fregant el minut 90, Juan Antonio va aprofitar un rebuig dins l’àrea visitant i va aconseguir perforar la porteria de Monforte.

Publicidad

Una alegria que només duraria 2 minuts, perquè ja en el temps afegit, Casero va marcar l’empat pels de Tarazona, deixant gelat el Municipal de Formentera

Es va haver d’anar a la pròrroga, on els loclas podrien haver decidit en els primers minuts amb un penal. Juan Antonio va ser l’encarregat de xutar. Ho va fer a lo Panenka i el seu xut va sortir per sobre el travesser. Va ser l’ocasió més clara en la pròrroga que va amb l’empat a 1.

Va arribar el moment decisiu. La tanda de penals. El Formentera va marcar els 5 llançaments des de la pena màxima. En eI darrer llançament dels aragonesos va tornar a aparèixer San Marcos, que va aturar el darrer xut del Tarazona, i va tornar a ser l’heroi de l’eliminatòria.

Amb aquesta aturada el Formentera es classifica per la tercera ronda de Copa del Rei i és més a prop de repetir la gesta de l’any passat contra el Sevilla. Divendres coneixerà el seu pròxim rival.

http://formenteraavui.com/2017/09/07/galeria-fotografica-formentera-1-1-tarazona/

Publicidad