Traslladada a Eivissa en estat greu una dona per accident de moto a Formentera

Una dona de 29 anys pateix una caiguda casual en moto i és traslladada a Eivissa en estat greu. Un testimoni detalla a Formentera Avui, que al lloc de l'accident només s'hi va traslladar l'ambulància i els mateixos treballadors sanitaris varen haver de controlar el trànsit, ja que no hi havia ni la Policia Local ni la Guàrdia Civil. L'accidentada és una treballadora d'un quiosc de platja de l'illa

1234
carretera de Formentera
Publicidad

Una dona de 29 anys, de nacionalitat italiana, ha patit aquesta matinada una caiguda casual en moto. L’accident s’ha produït al voltant de les 3:40h al km 7,5 de la carretera PM-820 que uneix La Savina i La Mola, segons ha informat IB-Salut.

Al lloc hi han acudit els serveis del 061 i varen comprovar que la dona presentava un traumatisme crani encefàlic greu. En un primer moment ha set traslladada a l’Hospital de Formentera, però a causa de la gravetat de les ferides ha set traslladada en helicòpter a l’UCI de la Clínica Vilàs en estat greu.

Es tracta d’una al·lota jove que ha vingut a fer la temporada turística a Formentera i treballa en un quiosc de la platja de Llevant. L’avís de l’accident el va donar un company seu que anava darrere d’ella per la carretera.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Un testimoni també ha explicat a formenteraavui.com que al lloc de l’accident només s’hi va desplaçar l’ambulància i que no hi va acudir ni la Policia Local ni la Guàrdia Civil per controlar el trànsit. Varen haver de ser els mateixos treballadors sanitaris els que donaven indicacions als vehicles que circulaven en aquell moment per la carretera, mentre la dona era atesa enmig de la via.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com