Edu Suárez Ortiz, nou Coordinador del Futbol Base de la S.D.Formentera

La S.D.Formentera escull com a nou Coordinador del Futbol base del club a Eduardo Suárez Ortiz, que havia set en les últimes tres temporades entrenador del Formentera B. Compta amb una gran experiència en la formació de joves esportistes i compaginarà la seva nova tasca amb la feina administrativa de l'entitat esportiva

853
Edu Suárez Ortíz, nou Coordinador del futbol base de la S.D.Formentera
Publicidad

La Societat Deportiva Formentera ha informat de la contractació d’Eduardo Suárez Ortiz (Oviedo, 10/05/1970) com a nou Coordinador del Futbol Base del club.

Segons el club, el salt a la categoria de bronze que han aconseguit, «no només implica configurar una plantilla competitiva per a Segona B, sinó també la professionalització de diverses àrees de la nostra entitat esportiva».

Edu Suárez Ortiz, nou Coordinador del futbol base de la S.D.Formentera

En el comunicat enviat als mitjans, destaquen que un dels principals objectius de l’entitat és la formació de joves futbolistes, el que «assegurarà un futur pròsper per la S.D.Formentera». Per aquest motiu han escollit a Edu Suárez, una persona que compta amb experiència formativa en el futbol base i confien plenament amb les seves possibilitats per desenvolupar aquest càrrec.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Eduardo Suárez ha acceptat aquest repte amb molta il·lusió: «el futbol és el que més m’agrada, especialment, la formació de joves futbolistes». Per Suárez, el fet de tenir el primer equip a Segona B implica un projecte de formació d’esportistes a llarg termini. «Si ens volem mantenir en aquesta categoria, és important que a poc a poc puguem dotar l’equip de futbolistes de la casa», afirma Suárez. Opina que la gran motivació dels més petits de l’entitat és veure la possibilitat d’arribar a ser algun dia jugador en la categoria nacional.

El nou Coordinador del futbol base també és mestre d’escola i per això el seu «amor de treballar amb nens». Pretén interpretar l’escola de futbol com un col·legi: «primer hem de donar prioritat a la formació dels boixos i boixes com a individus, després com a esportistes i finalment com a futbolistes. La intenció és que sigui un complement a la seva formació a l’escola i a casa seva». Vol que els pares també assumeixin un paper important en la seva implicació esportiva.

Edu Suárez Ortiz, nou Coordinador del futbol base de la S.D.Formentera

Eduardo Suárez, ja tenia relació amb la S.D.Formentera. Havia estat contractat altres dues vegades pel club i des de fa tres temporades ha set l’entrenador del Formentera B. Ara, canvia la seva situació i compaginarà la seva feina de Coordinació amb la feina administrativa que generi el club.

Ell marcarà la línia formativa a seguir en el futbol base. «Vull fer un bon equip d’entrenadors que entenguin la filosofia que crec que s’ha de seguir per a la formació dels nens i nenes, i donant molta importància als valors que té el futbol com són; la solidaritat, el treball en equip o el companyerisme».

L’experiència de Suárez Ortiz en el món del futbol és molt àmplia. Encara que la seva carrera com a futbolista va ser curta a causa d’una lesió en un genoll, la seva carrera com entrenador és més extensa en diversos clubs d’Astúries i al Formentera. En la temporada 2001-2002 va obtenir el títol d’entrenador nacional.

Des del club li agraeixen la seva predisposició per assumir aquest repte i li desitgen molta sort en la seva nova etapa com a Coordinador del futbol base de la S.D.Formentera.

Publicidad