Detenen un home de 25 anys com a pressumpte autor de robatori a Formentera

La Guàrdia Civil deté a Formentera a l'autor del robatori en un domicili de Sant Ferran i del furt d'un ciclomotor. El presumpte autor es va resistir a la detenció intentant agredir als agents

2243
Helicòpter de la Guàrdia Civil
Publicidad

La Guàrdia Civil de Formentera ha detingut un home de nacionalitat algerina de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori en un domicili, delicte de furt d’ús de vehicle i d’atemptat contra agents de l’autoritat.

La tarda del passat dia 16 de juny, es va tenir coneixement del robatori en un habitatge a la localitat de Sant Ferran (Formentera). Immediatament s’hi va traslladar al lloc una patrulla de la Guàrdia Civil que es va entrevistar amb la propietària. Aquesta va informar els agents, que en arribar a la seva casa va observar a un home desconegut sortint amb diversos objectes de l’interior del seu habitatge. Quan va ser sorprès, va saltar un mur de la part posterior de la casa i va sortir corrent camp a través.

Ràpidament la patrulla, amb la descripció facilitada per la propietària, va començar la cerca de l’autor del robatori pels voltants de l’habitatge i pels camins i carreteres de la zona. Com a resultat d’aquesta, es va localitzar un ciclomotor que havia estat sostret els dies anteriors, i poc després, varen veure el presumpte autor caminant per la carretera en direcció a Sant Francesc Xavier. Els agents varen observar com aquest individu llançava a la cuneta diversos objectes, i van procedir a la seva identificació.

Publicidad

Una vegada identificat i després de localitzar els objectes, els quals coincidien amb els sostrets en l’habitatge, el detingut va empènyer a un dels agents que va caure en la calçada i va iniciar una fugida. Instants després, però, va ser interceptat pels agents. L’home que estava en un estat molt violent, va intentar agredir als agents que van aconseguir reduir-lo i varen procedir a la seva detenció.

El ciclomotor, que havia estat sostret pel detingut, va ser retornat al seu propietari. El presumpte autor dels fets va passar a disposició judicial, i posteriorment va ingressar a la presó.

Publicidad