Álvaro Muñíz Cegarra, primer fitxatge de la S.D.Formentera

El Formentera anuncia el fitxatge del migcamista Álvaro Muñíz Cegarra, de 28 anys, i provinent del Club Deportivo Lealtad de Villaviciosa, Astúries, que competeix al Grup 1 de Segona B

1015
Álvaro Muñiz Cegarra, nou jugador de la S.D.Formentera
Publicidad

La Societat Deportiva Formentera ha informat del primer fitxatge que realitza per l’equip que competirà a pròxima la temporada a Segona B. Es tracta d’Álvaro Muñíz Cegarra, migcampista de 28 anys provinent del Club Deportivo Lealtad de Villaviciosa, Astúries, que milita al Grup 1 de Segona Divisió B.

Aquest jugador nascut el 7 de setembre de 1988 a Gijón, és un home ràpid i molt hàbil per les bandes. Fa una alçada d’1,82 i pesa 70kg. La pasada temporada en el seu equip va disputar 2645 minuts en la lliga, va ser titular en 28 partits i va marcar 3 gols. El C.D.Lealtad va finalitzar la lliga en 10a posició.

Després de les baixes i les renovacions anunciades, aquesta és la primera incorporació d’un jugador per a l’equip que entrena Tito García Sanjuán. S’incorporarà a les ordres del míster quan comenci la pretemporada, previst a finals de la primera quinzena de Juliol.

Publicidad

Des del club li desitgen molta sort al nou jugador en la seva nova etapa al club formenterer, que jugarà per primera vegada a la categoria de bronze.

Publicidad