Traslladats a Eivissa en helicòpter dos ferits en accidents de moto a Formentera

Dos accidents en moto, a les zones de Cala Saona i Portossalè, se salden amb dos ferits que han hagut de ser traslladats a la Clínica de Can Vilàs a Eivissa

1525
Helicòpter de l'IB-Salut
Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

IB-Salut ha informat aquest migdia de dos ferits en accident de moto a Formentera, que han set traslladats a la Clínica de Can Vilàs, Eivissa, amb helicòpter. El primer cas és una dona de 44 anys, de nacionalitat italiana, que ha caigut amb la moto que conduïa a la zona de Cala Saona. Segons indica el comunicat aquesta dona ha perdut la consciència per uns moments tot i que, una vegada han arribat els serveis d’emergències, ha tornat a estar conscient. Encara que ha set traslladada a Eivissa, el seu estat és estable.

Un altre accident en moto a la zona de Portossalè s’ha saldat amb un home ferit de 75 anys, de nacionalitat alemanya, que ha set traslladat a l’Hospital de Formentera per politraumatismes i Traumatisme Cranioencefàlic (TCE). Per la gravetat de les seves lesions també ha hagut de ser traslladat a Can Vilàs. Segons informa IB-Salut el seu estat és greu.

Publicidad