Leo Messi, Luís Suárez i Cesc Fábregas descarreguen tensions a Formentera

Leo Messi, Luís Suárez i Cesc Fábregas, acompanyats de les seves famílies, gaudeixen aquests dies de les seves vacances a les Pitiüses

3988
Leo Messi al restaurant Juan y Andrea. Foto: Twitter Juan y Andrea
Publicidad
Compartir

Els jugadors de F.C.Barcelona Leo Messi i Luís Suárez, acompanyats pel jugador del Chelsea, Cesc Fábregas, juntament amb les seves famílies descansen a Formentera de la tensió que viuen durant la temporada futbolera. Ja s’ha vist publicat en diversos mitjans la seva visita a les pitiüses.

Luis Suarez i Leo Messi desembarcant a la platja de Ses Illetes. Foto: Twitter Juan y Andrea

Avui han estat al restaurant Juan y Andrea per gaudir del menjar que s’ofereix a la nostra illa i de les platges que tenim.

No és la primera vegada que Messi i els seus companys visiten aquest restaurant, famós per acollir grans VIPS al llarg de la temporada turística a la platja de ses Illetes. Una bona manera per estar tranquil mentre la seva renovació pel F.C.Barcelona està en marxa. EStà previst que la signatura es produeixi en aquest mes juny. De fet, s’espera que pugui ser abans del 30 aniversari de Messi, el dia 24 de juny. No sería d’esperar que tal vegada hagi de cancel·lar aquests dies de relaxament a les Pitiüses per fer un viatge a la Ciutat Comtal per formalitzar la seva relació amb el Barça fins els 35 anys.

Publicidad
Publicidad