El Formentera guanya la Lliga de Tercera Divisió Balear

El Formentera guanya per 4 a 2 al Felanitx i es proclama campió de Tercera Divisió a falta de dos jornades de lliga

1435
Publicidad

La Societat Deportiva Formentera s’ha proclamat campiona de Lliga de Tercera Divisió Balear per segona vegada en la seva història. Ha set gràcies a la victòria aconseguida contra el Felanitx per 4 a 2. Els homes de Tito García Sanjuán han arrancat des del primer minut amb iniciativa i arribades contínues a l’àrea contrària. En el minut 17 s’ha reclamat un possible penal sobre Juan Antonio, que l’àrbitre Mascaró Cardona no ha pitat. No ha set fins la primera mitja hora de partit quan ha arribat el primer gol, obra del pichichi Juan Antonio. Només 5 minuts després, al 35, Agus ha rematat aquesta pilota que ha acabat al fons de la xarxa. Tot es posava de cara pels homes de Tito, però un penal a favor del Felanitx al minut 45 ha complicat les coses. Amb el 2 a 1 s’anaven al vestidor.

En la represa, el Formentera ha sortit molt enxufat, i Juan Antonio ha aconseguit marcar un altre gol, però que ha set anulat per l’arbitre per fora de joc. Una jugada molt discutida pel Formentera, igual que altres que s’han anat succeint en el transcurs del partit. Encara que els roigs i negres dominaven el joc, el Felanitx ha deixat el Municipal gelat amb el segon gol que igualava el marcador. En la recta final dels 90 minuts el Formentera ha sentenciat el partit amb una  jugada d’Alberto Górriz que xuta i un defensa desvia la pilota dins la porteria. Només 7 minuts després, al minut 86, Juan Antonio finalitza amb gol una contra que ha suposat el definitiu 4  a 2. Tant l’afició, com els jugadors, cos tècnic i directiva del club s’han quedat a camp a l’espera del resultat de la Penya Deportiva, que finalment ha empatat 2 a 2 contra el Binissalem, donant la Lliga al Formentera.

Publicidad