Celebracions del títol de lliga del Formentera

Jugadors, cos tècnic, directiva i aficionats celebran el títol de Tercera Divisió de la temporada 2016-17

966
Publicidad

Alegria desenfrenada en el moment en què els jugadors del Formentera sabien que eren campions de lliga de Tercera Divisió, gràcies a la victòria contra el Felanitx i l’empat de la Penya Deportiva a Binissalem. Un títol que aconsegueixen a falta de dues jornades de lliga i que completen així una temporada història pel Club.

Els jugadors han celebrat amb l’afició un merescut títol de lliga on han demostrat un altíssim nivell competitiu, el que permet somiar amb l’ascens. Arribin o no a Segona B, el que està clar és que el Formentera ha culminat magnífica una temporada que quedarà gravada en la memòria de tots els aficionats.

Publicidad