Nova bomba elèctrica submergible pels bombers de Formentera

La finalitat de la bomba és doble, serveix per extreure aigua quan hi hagi inundacions i d'altra banda pot extreure aigua del mar, estanys o piscines per alimentar els vehicles amb aigua en cas d'incendi

676
Foto: Premsa CIF
Publicidad

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Presidència, informa que els bombers han adquirit una bomba elèctrica submergible que pot extreure 1.600 litres d’aigua per minut. El cost de l’aparell ha estat de 2.000 euros.

La finalitat de la bomba és doble, d’una banda serveix per extreure aigua quan hi hagi inundacions i d’altra banda pot extreure aigua del mar, estanys o piscines per alimentar els vehicles amb aigua en cas d’incendi. La màquina és fàcilment traslladable, ja que pesa devers 20 quilos.

Recordem que actualment la flota vehicles dels bombers són 2 pick ups i dos camions, i que 7 bombers conformen el cos de bombers del Consell de Formentera.

Publicidad
Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com