El Govern estima que el futur CEIP de Sant Ferran serà una realitat en 2018

El Govern i Consell presenten a la comunitat educativa de Sant Ferran l'avantprojecte del futur CEIP i EEi. El Centre tindrà dues línies i donarà cabuda per 450 alumnes. Les familíes d'estudiants, veïns i mestres tindràn ara un perídode de 15 díes per fer aportacions al projecte.

1576
Publicidad

El Govern de les Balears ha presentat a la comunitat educativa de Sant Ferran l’avantprojecte del futur Centre Escolar que s’ha de construir en aquesta localitat. Un projecte que es trobava bloquejat, ja que el terreny on s’havia de construir està afectat per patrimoni, i que ha endarrerit la seva execució. Segons ha avançat el President del Consell Insular, s’espera poder donar la llicència d’obra en el mes de maig.

El futur centre tindrà dues línies. A banda d’acollir els cursos d’educació primària també inclourà l’Escoleta Municipal, que és competència del Consell Insular, donant cabuda a un total de 450 alumnes. Els representants de la Conselleria balear d’Educació han fet una visita a les instal·lacions de l’actual Escola de Sant Ferran i han vist de primera mà la situació en els que es troben els 284 estudiants del centre. Els pares dels alumnes es troben expectants després de tants anys d’espera.

El disseny del futur centre educatiu serà d’una sola planta i estarà integrat a la realitat paisatgística de Formentera. Com a principal novetat, oferirà als estudiants la possibilitat de menjador, un servei que actualment no ofereix cap centre educatiu de l’illa. De moment, el què ha presentat el Govern és un avantprojecte al qual les famílies d’alumnes i mestres podran fer-hi aportacions.

Publicidad

El col·legi suposarà una inversió de 5.810.100,06 € i l’escoleta municipal d’1.090.345,31 €. El projecte té un període d’execució de 14 mesos, una vegada iniciada la construcció. Segons ha avançat el Conseller d’Educació i Universitats, Martí March, l’objectiu és que l’Escola de Sant Ferran sigui una realitat a finals de l’any 2018.

Publicidad