Ses Illetes és la segona millor platja d’Espanya, segons els internautes

L'informe l'ha elaborat el portal web TripAdvisor. Els internautes destaquen de Formentera les seves aigües cristal·lines i la combincació de color blau i turquesa.

2859
Playa de Illetes /imagen de archivo
Publicidad

La platja de ses Illetes, a Formentera, és la segona millor platja d’Espanya i la sisena d’Europa, segons els internautes. Aquesta dada s’extreu de l’informe que ha elaborat la web de viatges TripAdvisor entre usuaris de totes les nacionalitats.

Platja de ses Illetes

De la platja de ses Illetes destaquen que és la postal més coneguda de Formentera. Les aigües cristal·lines i la combinació de blau i turquesa són el més aparegut a les platges del Carib que hi ha al territori espanyol. El portal també explica que és la platja més concorreguda de l’illa en temporada alta, majoritàriament per turistes italians, i que els preus no són barats en els restaurants. També es fa ressò de la gran quantitat de iots que s’hi concentren a l’estiu i del cost que s’ha de pagar per accedir-hi en vehicle motoritzat.

La primera platja que destaquen d’Espanya és la Playa de la Concha, a Sant Sebastià, que a més, també ha aconseguit la primera posició d’Europa. Mentre que Baia do Sancho, a Brasil, va ser triada pels usuaris com la millor platja del món.

Publicidad

En aquesta nova edició, cinc de les deu platges espanyoles premiades se situen entre el «Top 15» a Europa, i es concentren en cinc comunitats autònomes: les Illes Balears, les Illes Canàries, Andalusia, Galícia i País Basc.

Publicidad