L’Obra Cultural Balear de Formentera convoca el IV Premi Ildefons Joan Marí

El premi, que s’adreça a l’alumnat de secundària i Batxillerat de l’IES Marc Ferrer, reconeixerà els treballs que desenvolupin temes relacionats amb el coneixement del patrimoni cultural i natural de Formentera

201
OCB Formentera
Obra Cultural Balear Formentera
Publicidad
Compartir

L’Obra Cultural Balear de Formentera convoca la IV edició del Premi Ildefons Joan Marí amb la finalitat de premiar treballs de recerca i documentació en llengua catalana i recordar a Ildefons Joan Marí (Formentera 1950-Eivissa 2011), cofundador de l’OCBF, «mestre compromès amb la tasca docent i defensor emblemàtic de la normalització de la llengua catalana».

Bases

El premi, que s’adreça a l’alumnat de secundària i Batxillerat de l’IES Marc Ferrer, reconeixerà els treballs que desenvolupin temes relacionats amb el coneixement del patrimoni cultural i natural de Formentera com ara història, llengua, geografia, ciències naturals, arquitectura o arts, entre altres disciplines.

Publicidad

Els treballs, que han de ser inèdits, en PDF i amb una extensió màxima de 40 fulls, s’hauran de presentar abans del 20 de febrer i s’hauran d’enviar a obraculturalformentera@gmail.com

El jurat, format per membres de la OCBF, concedirà els premis (un primer de 350 euros, un segon de 200 euros i un tercer dotat amb 100 euros), que es lliuraran dins del programa d’actes de la Primavera de Cultura que anualment organitza l’Obra Cultural Balear de Formentera i es publicaran a la revista Miranda.

Publicidad