S’obri la inscripció als nous cursos de català per a adults

Les classes, d’una hora i mitja, s’imparteixen a les aules de català de l’Espai Cultural de Sant Ferran, en dos sessions per setmana, i s’ofereixen grups de matí i de tarda

241
Cursos català / imatge d'arxiu
Publicidad
Compartir

El Consell Insular de Formentera obri el 25 de setembre i fins l’11 d’octubre, la convocatòria per inscriure’s als nous cursos de català. En aquest primer mòdul del curs 2023-2024 s’ofereixen nou grups dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 per preparar la pròxima convocatòria oficial de proves prevista per al gener de 2024.

Com el curs passat, les classes seran d’una hora i mitja, s’imparteixen a les aules de català de l’Espai Cultural de Sant Ferran, en dos sessions per setmana, i s’ofereixen grups de matí i de tarda. Segons explica Óscar Portas, conseller d’Educació, Cultura, Patrimoni i Seguretat Ciutadana, “amb aquesta oferta tan completa de nivells i horaris, atenem l’àmplia demanda i asseguram que els cursos de català arribin al màxim nombre de persones possible”.

Les places són limitades i l’alumnat només podrà apuntar-se a un sol grup. Un cop realitzada la inscripció, i abans de l’inici del curs previst per als dies 16 i 17 d’octubre, l’alumnat rebrà un correu de confirmació que ha set inscrit en el grup desitjat. Els cursos són gratuïts.

Publicidad

Inscripció del 25 de setembre a l’11 d’octubre

El període d’inscripció als cursos gratuïts s’inicia el dilluns 25 de setembre i finalitza el dimecres 11 d’octubre. Els interessats s’hi poden inscriure per via telemàtica a través de l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (https://ovac.conselldeformentera.cat), o bé de forma presencial, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada al carrer de Ramon Llull, 6, Sant Francesc.

Pel que fa als nivells, en aquest primer mòdul del curs 2023-2024 s’ofereixen dos grups del nivell inicial (A2), dos del nivell B1, dos del B2, dos més del C1 i un del C2.

Dies i horaris 

Nivell A2

  • Dimarts i dijous de 9.15 h a 10.45 h
  • Dilluns i dimecres de 18.30 h a 20.00 h

Nivell B1

  • Dimarts i dijous de 10.45 h a 12.15 h
  • Dimarts i dijous de 18.30 h a 20.00 h

Nivell B2

  • Dilluns i dimecres de 10.45 h a 12.15 h
  • Dilluns i dimecres de 17.00 h a 18.30 h

Nivell C1

  • Dilluns i dimecres de 12.15 h a 13.45 h
  • Dimarts i dijous de 17.00 h a 18.30 h

Nivell C2

  • Dilluns i dimecres de 17.00 h a 18.30 h

L’acabament dels cursos s’adaptarà a les dates de les proves oficials que convoca l’Institut d’Estudis Baleàrics (https://ieb.caib.cat/).

Els grups poden patir modificacions o cancel·lacions en funció del nombre d’inscrits o assistents.

 

 

 

 

Publicidad