Gala d’entrega dels premis de Sant Jordi i exposició de punts de llibre i de relats literaris

L'exposició de la XXIII edició del Concurs de punts de llibre Antoni Tur "Gabrielet" i del Concurs literari infantil Robert Lewis Baldon es pot visitar fins al 29 d' abril de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00 hores

317
Premiats Sant Jordi 2023
Premiats Sant Jordi 2023
Publicidad
Compartir

Des d’ahir dilluns fins al dissabte 29 d’abril el Centre Antoni Tur «Gabrielet» acull l’exposició de la XXIII edició del Concurs de punts de llibre Antoni Tur «Gabrielet» i del Concurs literari infantil Robert Lewis Baldon. L’horari de visita és de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores. Aquesta mostra recull les obres dels alumnes dels centres educatius d’infantil i primària CEIP Sant Ferran de ses Roques, CEIP Mestre Lluís Andreu, CEIP El Pilar, CEI Virgen Milagrosa i les escoletes.

Precisament, aquests alumnes i les seues famílies varen assistir ahir a la gala d’entrega dels premis de Sant Jordi que es poden veure en aquesta exposició. La consellera de Cultura, Vanessa Parellada, ha mostrat la seua satisfacció «per la tarda que vàrem viure ahir, amb el cinema completament ple de famílies i alumnes que han participat en aquests concursos que fomenten la pintura i l’escriptura, i que ja estan arrelats a la nostra illa i a les nostres escoles». Per la seua part, la vicepresidenta i consellera d’Educació, Alejandra Ferrer, ha felicitat a tots els participants pel gran nivell de les obres presentades i ha agraït a les escoles la seua col·laboració.

Exposició punts de llibre al Centro Gabrielet
Exposició punts de llibre al Centro Gabrielet

Des de l’àrea d’Educació i Cultura s’han fet regals conjunts per a les classes premiades, i individuals per als alumnes guardonats. Aquests regals contenen llibres i elements relacionats amb la pintura i la música. La gala d’entrega de premis va tenir lloc ahir a les 17.30 hores a la Sala de Cultura (Cinema) i va ser amenitzada per la companyia Anakrònica, amb l’espectacle “La rosa i el drac”.

Publicidad

 

 

Publicidad