Formentera signa un conveni amb l’OCB per reforçar l’oferta cultural de l’illa

El Consell col·laborarà econòmicament amb una aportació màxima de 10.000 euros per subvencionar les activitats durant l’any 2023

1076
Convenio OCB 2023
Convenio OCB 2023
Publicidad
Compartir

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el representant de l’Obra Cultural Balear de Formentera, Joan Francesc Ferrer, han signat avui un conveni de col·laboració entre el Consell i l’OCB en matèria de cultura i patrimoni per a l’any 2023. La consellera de Cultura, Vanessa Parellada, també ha estat present en la signatura del conveni.

El Consell col·laborarà econòmicament amb una aportació màxima de 10.000 euros per subvencionar les activitats de l’OCB organitzades per reforçar el ventall d’oferta cultural de Formentera durant l’any 2023.

Aquestes activitats se centren enguany en accions com la «Primavera de Cultura», programació entorn de la celebració de Sant Jordi (23 d’abril) que inclou presentacions de publicacions, conferències, taules rodones i lectures poètiques, entre altres actes.

Publicidad

Així mateix, farà publicacions encaminades al foment de la cultura i del patrimoni històric i natural de Formentera, així com tasques consultives i d’investigació que se li puguin encomanar com a entitat cultural de referència a l’illa.

Publicidad