Demà comença la desena edició del festival Formentera Fotogràfica

El cineasta David Trueba i el fotògraf Ernesto Valverde realitzaran la primera xerrada del festival. La jornada inaugural inclou també diferents tallers, una visita guiada pel parc natural de Ses Salines i la visita a l'exposició "50 fotografies amb història"

163
Expo "50 fotografies amb història"
Publicidad

Demà a les 9:30 hores es portarà a terme la inauguració de la desena edició de Formentera Fotogràfica amb una visita guiada pel Parc Natural de Ses Salines i conduïda per Pepo Rubio, periodista i coordinador de Ràdio Illa Formentera. El recorregut finalitzarà a mitjan matí al voltant de les 13.15 hores en la Plaça Europa des Pujols, lloc on està situada l’exposició ’50 fotografies amb història».

L’exposició ’50 fotografies amb història» és una mirada a la història de la fotografia a Espanya dels últims vuitanta anys’ organitzada conjuntament amb Acció Cultural Espanyola, el Consell Insular de Formentera i el festival Formentera Fotogràfica. Gonzalo Revidiego, un dels dos comissaris de l’exposició, i el director del festival, Francesc Fàbregas, assistiran a la presentació de l’exposició juntament amb els ponents, els inscrits i altres col·laboradors del festival.

Els fotògrafs Aleix Plademunt, les Fotolateras i Laia Abril conduiran els tallers de la tarda, i el cineasta David Trueba i el fotògraf Ernesto Valverde realitzaran la primera xerrada del festival una vegada conclòs l’acte de benvinguda conduït per l’equip directiu del festival, Francesc Fàbregas i Marina Feliu, i la vicepresidenta del Consell de Formentera i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Publicidad
Publicidad