Sant Francesc celebra el seu patró

El poble de Sant Francesc ha celebrat avui les seves festes patronals amb missa, processó i ball pagès

591
La vicepresidenta del Consell, Alejandra Ferrer, ha participat en la ballada popular de Sant Francesc
Publicidad

El poble de Sant Francesc ha celebrat aquest matí les seves festes patronals amb diferents actes religiosos i folklòrics. A partir de les 12 del migdia s’ha celebrat en aquesta localitat la missa solemne i, una vegada ha finalitzat aquesta celebració religiosa ha començat la processó pels diferents carrers del poble.

Processó Festes de Sant Francesc 2021

Després de la processó les dues colles de ball de formentera, Es Pastorells i Es Xacoters han fet una ballada popular en la qual a més, han participat dues membres de l’equip de govern, la consellera i vicepresidenta primera del Consell, Alejandra Ferrer, i la consellera Vanessa Parellada.

Aquesta tarda les celebracions continuaran amb l’encesa de les llums de Nadal i amb la inauguració del Mercat Nadalenc i a partir de les 20 hores està prevista una torrada popular i l’actuació musical de Verónica san Juan al Jardí de ses Eres.

Publicidad

https://www.facebook.com/FormenteraAvui/photos/pcb.1175749046286451/1175747732953249/?__cft__[0]=AZWZOZyQkFUkxZud2-YYbDCp7ZnRgLLn9Jkv3CO04Ah6wLccI8Hxtjjf3fIwzOZxm3t_pXIvzkEHPfrdwSffBrETbDatP1KcN2AUCidu8dh09VoBsoENsG5J1j5O1x7eXHIQLA1bO9vJQxQ-kyElulg15xdskds7poHWeDUN__3j5w&__tn__=*bH-R

Publicidad