La Mola celebra les seves festes patronals

Els veïns de la Mola han pogut gaudir avui de la missa solemne celebrada a l'Església del Pilar i de l'exposició de fotos antigues

646
Festes del Pilar de la Mola 2020
Publicidad

El poble de la Mola ha celebrat aquest matí les seves festes patronals per commemorar la festivitat del Pilar. Els veïns d’aquesta localitat ha pogut participar a partir de les 12 del migdia en la missa solemne celebrada a l’Església d’aquest poble i que enguany ha comptat amb l’actuació del Cor Parroquial del Pilar.

Actes religiosos amb motiu de la celebració de les Festes del Pilar de la Mola 2020

Una vegada han conclòs els actes religiosos, els assistents han pogut gaudir de l’exposició de fotos antigues organitzada per la Comissió de Festes de la Mola al saló parroquial d’aquesta localitat.

Exposició Fotos antigues Festes del Pilar de la Mola 2020

Els actes organitzats amb motiu de la festivitat del Pilar continuaran els dies vinents amb activitats esportives i lúdiques com per exemple la caminada de lluna plena pel pla de la Mola que se celebrarà aquest divendres 16 d’octubre a partir de les 22 hores. La Volta cicloturista a Formentera amb BTT que es portarà a terme el 23 d’octubre o la XXV edició de Mountain Bike del diumenge 25 d’octubre formen part també dels actes esportius organitzats per celebrar aquestes festes patronals.

Publicidad
Publicidad