Ramonets actua aquest divendres a Formentera

El concert de Ramonets és un dels plats forts dels espectacles infantils de les festes de Nadal i arriba aquest divendres a Formentera

372
El grup musical Ramonets
Publicidad

Aquest divendres 6 de desembre a les 19.00 hores a l’envelat situat en el Jardí de Ses Eres de Sant Francesc tindrà lloc el concert infantil a càrrec del grup Ramonets, segons ha informat avui en una nota de premsa el Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura i Festes.

L’entrada al concert serà gratuïta. «Aquest grup farà passar una bona estona als més petits de la casa i els seus acompanyants, vénen des de València a compartir les seves animades cançons amb què creen un espectacle musical de rock en roll que conjuga la didàctica i l’animació», segons ha explicat la consellera de Cultura i Festes, Susanna Labrador.

El grup presentarà «Fes-ho Tu Mateix» el seu tercer disc i el seu treball més personal, on han compost totes les cançons i la música, però sense perdre el guiny i l’essència Ramonetera. Aquest grup va començar la seva carrera per retre tribut al mític grup de punk rock The Ramones i des del seu inici ha estat molt ben rebut pel públic infantil de la seva terra, i a poc a poc va ampliant fronteres.

Publicidad

Espectacle interactiu

D’altra banda, segons asseguren des de l’organització, Ramonets no és sols un grup de música. A més dels músics i tècnics, en el seu equip tenen un animador infantil, que no para de motivar al públic, disfressant-se, ballant, traient objectes de tota mena a l’escenari i entremesclant-se amb la gent. En definitiva, asseguren que «converteixen el concert en un espectacle interactiu i fan que tots s’ho passen de meravella».

Un altre objectiu de Ramonets és la difusió de la llengua. Per això han adaptat les lletres de les cançons al català, i les han orientat al seu públic, intercalant cançons amb temàtiques lúdiques i festives amb altres que promouen valors que consideren fonamentals difondre entre els nostres fills i filles com la igualtat de les persones, el reciclatge, la cura de la natura, o gaudir de la vida, que són dos dies!

Publicidad