Oberta la preinscripció de la Mitja marató Illa de Formentera i la cursa 8 km

Avui ja s'han preinscrit 300 corredors a les dues curses

513
Mitja Marató Formentera 2018 Foto: Jose Antonio Arribas
Publicidad

Avui dijous, 22 de novembre s’ha obert el període de preinscripció de la Mitja Marató Illa de Formentera i de la cursa de 8 km. Les dues proves se celebraran el dissabte 11 de maig de 2019, i hi haurà 2000 places en la carrera de 21 km i 1000 en els 8 km. Avui mateix ja s’hi han preinscrit 300 corredors.

Mecànica de les preinscripcions

A causa del gran nombre de peticions que es reben cada any, l’organització realitzarà un sorteig de places per les dues competicions a fi de poder determinar els atletes que tindran plaça en la pròxima edició. El període de preinscripció, que arrenca avui, finalitzarà el dilluns 17 de desembre. Després de realitzar la preinscripció, cada sol·licitant rebrà al correu electrònic facilitat el número de participació en el sorteig.

Publicidad

Per a les persones que vulguin participar en grup, s’aconsella realitzar la preinscripció al mateix temps, a fi d’obtenir números consecutius.

El dimecres 19 de desembre se celebrarà el sorteig davant notari, que extraurà un número a l’atzar per a cada distància. Aquest número i els successius, fins a completar la quota, seran atorgats amb les places per participar en el recorregut corresponent.

A partir del 21 de desembre i fins al 10 de gener de 2019 es podrà formalitzar la inscripció a través del web unisportconsulting.com i plataforma de pagament. Els preus de la inscripció són 33 € per la Mitja Marató Popular i 18 € per a la cursa 8 km Sant Ferran – La Savina. A aquests preus cal afegir-hi 3 € de lloguer del xip en el cas de no disposar de xip groc.

Si en acabar el termini de la formalització de la inscripció quedessin places vacants, es faria una repesca assignant consecutivament les places disponibles als números posteriors al de tall, fins a completar la quota.

Cal recordar que tenen plaça directa i, per tant, queden exempts del sorteig, els corredors que hagin participat un mínim de 5 edicions. Durant el termini de la preinscripció aquestes persones rebran un correu amb les instruccions per l’accés a la plataforma d’inscripció. També en queden exempts els residents a Formentera, que han de sol·licitar la plaça a través de l’Àrea d’Esports del Consell de Formentera, on se’ls facilitarà un codi d’accés a la plataforma d’inscripció.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com