Formentera celebra el cooperativisme

El programa d'actes contempla una taula redona sobre la Llei de mirocooperatives com impuls a l'economia social

532
Seu de la Cooperativa del Camp de Formentera
Publicidad

Aquest dissabte 6 d’octubre al Casal d’Entitats de Sant Francesc se celebrarà el Dia Mundial del Cooperativisme a Formentera. L’acte està organitzat per la Federació de Cooperatives de les Illes Balears i la Cooperativa del Camp de Formentera i té el patrocini de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears i la col·laboració del Consell de Formentera.

El programa comença a les 12 del migdia, amb la benvinguda dels presidents de les organitzacions convocants, i té com a plat fort una taula redona sobre la Llei de mirocooperatives com impuls a l’economia social, moderada per Carlos Marí, gerent de la Cooperativa de Formentera i amb les veus dels senyors Enric Pozo i Jaume Orell. Es preveu que l’acte de cloenda es porti a terme a la una del migdia.

PROGRAMA:

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

12:00 h.- Presentació de l’Acte. Salutació i benvinguda del President de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears, Sr. Sam Moll Bosch i del President de la Cooperativa del Camp de Formentera, Sr. Jaume Escandell Tur.

12:10 h.– Lectura del Manifest del dia del Cooperativisme. Sra. Malena Riudavets. Vicepresidenta de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears.

12:15 h.– Discurs del President de la Federació Sr. Sam Moll Bosch en el Dia Mundial del Cooperativisme.

12:30 h.– Taula Redona: “ Llei de microcooperatives: impuls a l’economia social” Modera: Carlos G. Marí Clapés, Gerent de la Cooperativa del Camp de Formentera.

«Impuls per a les Cooperatives de treball» Sr. Enric Pozo. Membre del Consell Rector de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears.

«Impuls per a les Cooperatives d’Explotació Comunitària de la terra» Sr. Jaume Orell Canals. Membre del Consell Rector de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears.

13:00 h.– Acte de cloenda de la jornada a càrrec del Sr. Bartomeu Escandell Tur, Conseller de Presidència, Hisenda i Medi Rural del Consell Insular de Formentera i del Sr. Sam Moll Bosch, President de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears.

Publicidad