Formentera to Run arriba a la seva desena edició

La cursa Formentera to Run complirà enguany els seus 10 anys de vida. Es tracta d'una competició per etapes en la que els participants recorreran l’illa fins a completar un total de 60 quilòmetres

813
Publicidad

El dilluns, 28 de maig, començarà a Formentera la desena edició de la Formentera to Run, una cursa que s’estendrà fins al dissabte 2 de juny. Aquesta prova es compon de cinc etapes, amb distàncies d’entre 9 i 21,1 quilòmetres, en categories masculina i femenina i dues modalitats: carrera i nòrdic walking per aquells que vulguin gaudir dels recorreguts i els seus paisatges amb més calma.

La suma de tots els temps obtinguts en cadascuna de les etapes determinarà els guanyadors de la classificació general en la modalitat de carrera. A més, es lliurarà una medalla de record a tots els participants que completin la prova.

Una de les darreres edicions de Formentera to run

Formentera TRAIL 21.1

Publicidad

Un any més, des de fa cinc edicions, a la darrera carrera del dissabte dia 2 es disputarà l’etapa reina, la Formentera Trail 21.1, que es pot córrer com a còmput global de tota la competició o sols participant en aquesta etapa.

Es tracta d’una carrera especialment exigent, amb un desnivell acumulat de 420 metres, que parteix del far de la Mola i travessa el poble de la Mola en el km 4 per baixar cap a la platja de Migjorn pel camí de s’Estufador. Des d’allí es torna a pujar pel Camí Romà per tornar de nou en l’altiplà de la Mola i acabar la carrera al punt d’inici, el far.

Primavera d’esports a Formentera

La Formentera to Run se suma a altres esdeveniments esportius com la cursa Far a Far, la Mitja Marató Illa de Formentera o la Marnaton, proves i competicions que cerquen remarcar Formentera com a destí turístic i esportiu en temporada baixa així com promoure l’esport entre la població local.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com