240 nedadors participen en la 18a edició de RESPIRALIA

Arrenca a la Platja des Cavall d'en Borràs la XVIII Volta a Formentera nedant contra la fibrosi quística amb 240 nedadors. Durant tres dies donaran la volta a l'illa nedant en diferents etapes

1009
Publicidad
Compartir

Avui ha arrencat la 18a edició de la Volta a Formentera nedant contra la fibrosi quística organitzada per la Fundació Respiralia.

Durant tres dies, des d’avui divendres 30 de juny fins al 2 de juliol, un total de 240 nedadors participaran en aquesta travessia solidària i no competitiva amb l’objectiu d’ajudar a divulgar a la societat la malaltia de la fibrosi quística.

Publicidad

Els participants, entre els quals es troben dos nedadors amb fibrosi quística, han iniciat la travessia a la Platja des Cavall d‘en Borrás.

A causa del vent i el fort onatge, durant les primeres hores de la jornada els nedadors han realitzat trams curts en direcció a la riba per qüestions de seguretat en lloc de nedar en paral·lel a la costa. A mesura que el vent amaini, la travessia es durà a terme per recorregut habitual.

La Volta a Formentera és possible gràcies als de 53 voluntaris que ajuden a organitzar aquest esdeveniment solidari els fons del qual es destinen al tractament de pacients de fibrosi quística i a la divulgació de la malaltia en la societat.

Durant tres dies, més de 300 persones entre nedadors, voluntaris i joves amb fibrosi quística i les seves famílies conviuen en un ambient de solidaritat i alegria en el poliesportiu municipal de Sant Francesc cedit pel Consell de Formentera.

La Volta de Respiralia s’ha convertit, en els seus 18 anys d’història, en una travessia de referència a la qual acudeixen nedadors espanyols i estrangers que es converteixen en els millors ambaixadors de la fibrosi quística després de conviure durant quatre dies amb persones que pateixen aquesta malaltia i les seves famílies. L’interès que desperta aquesta travessia ho demostra el fet que les inscripcions a l’esdeveniment es van esgotar al cap de 10 minuts d’obrir-se el termini el passat 1 de maig i més d’un centenar de persones es van inscriure a la llista d’espera.

http://formenteraavui.com/2017/06/30/galeria-fotografica-respiraria-2017/

Publicidad