Presentació a Formentera del document d’Estratègia d’Intel·ligència Artificial per a les Illes Balears

Amb la trobada d'avui se han escoltat les aportacions del teixit productiu de Formentera per definir l'estratègia

159
Presentació a Formentera del document Estratègia Intel·ligència Artificial per a les Illes Balears
Presentació a Formentera del document Estratègia Intel·ligència Artificial per a les Illes Balears
Publicidad

Avui s’ha presentat a Formentera la redacció del document d’Estratègia d’Intel·ligència Artificial per a les Illes Balears. El director general de Modernització i Administració Digital del Govern balear, Ramon Roca, i el director d’Innovació i Transferència del Coneixement de la Universitat de les Illes Balears, Bartomeu Alorda, han set els encarregats de presentar el pla davant dels representants de les empreses i del sector turístic de Formentera (Pimef, Cambra de Comerç i Associació Hotelera).

La consellera de Noves Tecnologies, Vanessa Parellada, ha agraït als encarregats de la presentació que s’hagin desplaçat fins a Formentera «per explicar la importància de la intel·ligència artificial no només per a les empreses, sinó per al sector educatiu i social, sobretot tenint en compte els canvis tan ràpids que s’estan donant en aquesta matèria i l’ajuda que pot suposar aquests tipus d’intel·ligència per a les persones i empreses».

Segons el director general «la definició del Pla Estratègic de IA a les Illes Balears ha d’integrar i transformar l’ecosistema educatiu, productiu, innovador i social». Amb la trobada d’avui han escoltat les aportacions del teixit productiu de Formentera per definir l’estratègia en intel·ligència artificial a les Illes Balears.

Publicidad

 

Publicidad