En estat crític una al·lota d’11 anys després d’un accident de trànsit

636
Los pacientes leves o sintomáticos permanecen en sus domicilios en seguimiento por el servicio de Atención Primaria del Hospital de Formentera
Publicidad

Una al·lota d’onze anys, de nacionalitat espanyola, ha resultat ferida de gravetat aquesta tarda després de ser atropellada per un vehicle a la carretera PM-820, a l’encreuament amb la carretera de Porto Salé. Els fets han passat al voltant de les 20.30 de la tarda quan l’al·lota anava en bicicleta per la carretera i, per circumstàncies que encara es desconeixen, la ciclista va ser envestida per un cotxe.

Fruit d’aquest accident l’al·lota va caure a terra i es va donar un fort cop al cap. Fins al lloc de l’accident s’hi van traslladar poc després els serveis d’emergències que van portar a l’al·lota fins l’hospital de Formentera. Un cop a l’hospital els serveis mèdics van diagnosticar un traumatisme cranioencefàlic de caràcter greu i van optar per fer un nou trasllat de l’accidentada fins a l’Hospital de Son Espases, a Mallorca.

El conductor del vehicle, també de nacionalitat espanyola, va prestar ajuda a la víctima de l’accident i va donar negatiu en la prova d’alcoholemia.

Publicidad

 

 

 

 

 

 

Publicidad