El Consell renova la col·laboració amb la PIMEF  amb un conveni anual per 32.000 euros

L'objectiu és fomentar la formació, la investigació de mercat i la comunicació del comerç a l'illa

160
Conveni amb Pimef per 2023
Conveni amb Pimef per 2023
Publicidad
Compartir

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha signat un conveni de col·laboració amb el president de l’Associació Intersectorial de Petits i Mitjans Empresaris de Formentera, Josep Mayans, per fomentar la formació, la investigació de mercat i la comunicació del comerç a l’illa.

El Consell de Formentera aporta 32.000 euros perquè la PIMEF pugui oferir durant 2023 les jornades de formació als empresaris campanyes comercials, com ara Compra a Casa, l’assessorament comercial, estratègies de màrqueting i de dinamització, i millora de la competència del sector a l’illa.

Publicidad