El Consell renova la col·laboració amb la Cambra de Comerç per impulsar la formació del sector comercial a Formentera

El muntant per al present exercici 2023 ascendeix a 10.000 euros

163
Ana Juan y Juanma Costa firman el convenio 2023
Ana Juan y Juanma Costa firman el convenio 2023
Publicidad
Compartir

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha signat avui el conveni anual de col·laboració amb el delegat de la Cambra de Comerç de Formentera, Juan Manuel Costa Escanellas, mitjançant el qual el Consell aporta 10.000 euros per fomentar la formació, la investigació de mercat i la comunicació del comerç a l’illa.

Amb la signatura d’aquest conveni, el Consell reforça el suport a les empreses locals, i especialment, al comerç per impulsar l’acció formativa, així com animar nous emprenedors a començar el seu projecte d’empresa. Amb aquest conveni, la Cambra té previst realitzar, entre d’altres, cursos formatius d’idiomes; jornades d’atenció al client, gestió i administració d’aparadorisme, i formació en noves tecnologies.

Publicidad