El Port de la Savina comptarà amb noves instal·lacions per la indústria pesquera

El president de l’Autoritat Portuària de Balears, Joan Gual de Torrella, ha fet avui la seva primera visita oficial a Formentera

545
Reunió mantinguda amb el president d'APB, Joan Gual de Torrella Foto: CIF
Publicidad

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer ha mantingut avui una reunió amb el president de l’Autoritat Portuària de Balears, Joan Gual de Torrella. Després d’aquesta trobada, la presidenta ha explicat que en la reunió s’ha parlat del «nou Pla Especial del Port de la Savina, els usos que es donaran als nous edificis que es faran en la segona fase de les obres, que tindran lloc a partir de final d’aquesta temporada, i on es crearan noves instal·lacions per la indústria pesquera, entre d’altres», segons ha declarat.

A més, Alejandra Ferrer ha destacat el conveni de cessió d’usos signat amb APB i que ha permès instal·lar una col·lecció museogràfica dins el Far de la Mola. El president de l’Autoritat Portuària ha felicitat al Consell per aquest projecte que segons ha dit «servirà de model per altres fars».

A la trobada celebrada a les 12.30 hores a la sala d’Actes del Consell de Formentera, també han assistit les vicepresidentes Ana Juan i Susana Labrador, així com els consellers Rafael González, Pep Marí i Bartomeu Escandell, i el director de l’APB, Juan Carlos Plaza, i el delegat de l’APB a Eivissa i la Savina, Ignacio Revilla.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Per la seva part, Gual de Torrella també s’ha referit a la finalització de la primera fase d’obres del port de la Savina que «ha possibilitat donar visibilitat a la primera línia del mar i crear una zona acollidora tant per turistes com residents».

Pel que fa a la segona fase de les obres el president de l’APB ha destacat que «es crearan espais lliures per poder acollir accions formatives i d’innovació al llarg de l’any». Així mateix, Gual de Torrella ha anunciat que pròximament es posaran sensors per mesurar la qualitat de l’aire al port de la Savina, una lectura que es podrà fer en línia.

Publicidad