El PP de Formentera sol·licita la compareixença del conseller d’Hisenda per les irregularitats detectades per la Sindicatura de Comptes

Els populars creuen que aquestes possibles irregularitats poden provocar que el Ministeri congeli el finançament d'impostos estatals per a Formentera

Presentació dels Pressupostos del Consell de Formentera Imatge d'arxiu

El Partit Popular de Formentera sol·licitarà la compareixença del conseller d’Hisenda, després de l’informe emès per la Sindicatura de Comptes sobre els comptes generals del Consell de Formentera corresponents a l’exercici 2016, segons han explicat en una nota de premsa.

El president del PP de Formentera, José Alcaraz, ha criticat la manca de gestió de l’equip de govern en matèria econòmica. “Han enganyat al poble de Formentera, aquesta greu situació pot provocar que el Ministeri congeli el finançament d’impostos estatals per a Formentera”, ha explicat Alcaraz.

Segons els populars, l’informe de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, apunta que s’ha incomplert la regla de despesa i tampoc es té constància que s’hagués realitzat un pla econòmic financer per a l’exercici 2016. Segons el PP, la sindicatura indica que tampoc es va aprovar la Relació de Llocs de Treball com obliga la Llei i que no es va realitzar el procediment legal establert per a la contractació de subministraments després de la compra d’un camió de bombers.

Alcaraz ha declarat que el nou equip de govern que surti de les eleccions del mes de maig, “haurà d’aprovar un Pla de sanejament”, si així ho considerés el Ministeri, ja que, per Alcaraz, “han fet una gestió nefasta, pensat en un interès propi i partidista en lloc de pensar en l’interès general de la gent de Formentera”.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here