Segueix en estat crític l’al·lota d’onze anys atropellada a Formentera

3001
Helicòpter de l'IB-Salut
Publicidad

L’ al·lota d’onze anys atropellada divendres de tarda a Formentera continua ingresada a l’UCI de Pediatria de l’Hospital son Espases i el seu estat encara segueix sent crític segons ha confirmat l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

L’al·lota va resultar ferida de gravetat divendres passat al voltant de les 20.30 hores quan un cotxe que circulava per la carretera PM-820 va envestir a l’al·lota que viatjava amb la seva bicicleta. Fruit de l’envestida l’al·lota va caure a terra i a com seqüència del cop els serveis d’emergències li van diagnosticar un traumatisme cranioencefàlic de caràcter greu. Després de ser traslladada fins a l’Hospital de Formentera, l’equip mèdic de l’hospital formenterer va decidir el seu trasllat urgent fins son Espases on encara es troba a hores d’ara.

Després de l’accident el conductor del vehicle va prestar ajuda a la víctima i va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia que se li va practicar després. Tot i així encara es desconeixen les causes exactes que van provocar l’accident. Per aquest motiu els familiars de l’al·lota accidentada han iniciat una campanya per WhatsApp per tractar de trobar més informació sobre l’accident i en concret sobre un possible testimoni que hauria vist la topada i que, de moment, no ha declarat.

Publicidad
Publicidad